18.09.2009

Te pui cu dracul?

Ca sa fac trimitere la "Social Media" un articol postat de mine pe marinarul.com, vreau sa satirizam putin o competitie intre WordPress si Blogger-ul patronat de tata Google. Se stie, se vede clar cum Google vrea sa puna stapanire pe intreaga retea cumparand azi una maine alta, pana vom ajunge sa-i imploram sa ne cumpere si pe noi, caci altfel ne ia grakul. Nu vreau sa ma pun rau cu "dracul" dar iata ca el poate sa jongleze si cu Blogger si cu WP, care de fapt sunt, ambele, copiii lui tata Google. Copii pot fi rautaciosi cateodata, se mai cearta, se mai bat si isi dau in cap unul altuia, la fel si cu aceste doua platforme.

Dar in spiritul "social media" ar trebui sa socializam in armonie unii cu altii, mai ales unii cu altele, nu credeti? Parintii mei au fost mai ortodocsi si m-au invatat sa fiu prietenos si impaciuitor, sa iert, sa fiu un bun samaritean, dar uneori ca sa reusesti in viata trebuie sa ... stiti vorba aia fate frate cu dracul ca sa treci lacul si unde-si baga dracul coada? stiti voi...
Dar sa nu uitam ce este un blog, iata ce zice Kemel Blog, si anume un: jurnal online, ei bine ca unii vor sa fie mai "tari" in jurnal asta face parte din firea omeneasca, din categoria "Interesul poarta fesul". Eu doar atat va spun: Bloggeri din toata lumea iubiti-va!!!

Niciun comentariu: