04.01.2009

Zvon- Un an bun

Toti stim ce sunt "zvonurile", prin anii "90, grupul de umor "Divertis" ne explica cum se lanseaza zvonurile, la actiunea celor doua grupuri : "zvonerii" si respectiv "raspandacii".
Nici nu a început bine anul si deja "rãspândacii" (TV-urile) au si început sã vorbeascã de criza economica care deja a început si va fi tot mai mare.
Un astfel de zvon poate avea efectul scontat de cãtre "zvoneri", si stim cu totii si în special cei care au avut rabdarea sã vada documentare precum End Game sau Zeitgeist, cam cine are interesul sa arunce astfel de zvonuri, problema realã este cã aceste zvonuri mã afecteazã pe mine si pe tine, pentru cã sunt destui cei care cred asta si deja oamenii îsi iau mãsuri de precautie actionând haotic, unii nu mai investesc, altii nu vãnd, altii nu cumpãrã si cei care au împrumutat cer banii înapoi. Cel care a împrumutat nu poate vinde si astfel nu poate plãti datoria, cel care se baza pe un împrumut nu va mai primii si iatã ca deja acestia sunt primii pasi spre crearea unei crize autentice, chiar fãrã un suport tehnic sau material, criza se va produce datoritã "zvonurilor".
Mã întreb dacã "raspândacii" nostrii ne-ar fi anuntat cã urmeazã un an bun, cel mai bun din toate timpurile, ce s-ar fi întâmplat?
Probabil cã întradevãr asa ar fi fost, românul ar fi fost încrezãtor si lucrurile vor merge mult mai bine, oamenii nu s-ar fi crizat (dovadã cã si-au fãcut sãrbãtorile de iarnã cu fast, mai putin artificii si pocnitori) ci si-ar fi vãzut de ale lor normal, ba chiar animati de ideea cã 2009 va fi cel mai bun an al lor ar fi actionat în acel sens de realizare si împlinire.
Da dragilor, tin sã vã anunt câ nu exista crizã în România, ea nu va fi mai mare decât anul trecut sau mai micã decît anul viitor, va fi un an mai bun pentru noi, fiti convinsi de asta, si vã rog rãspânditi mai departe acest zvon.
- 2009 VA FI UN AN MAI BUN -

Niciun comentariu: