21.01.2009

OTV-ul si Mag(d)ia

Senzational! Dan Diaconescu este in stare de magie, el reuseste ca dintr-o stire sa faca o adevarata saga.
Imi amintesc de serialul Elodia, am facut vre-o doua voiaje si el continua pe micul ecran, difuzat din
mica garsoniera unde abia incapea Tolea cu tomberonul lui.Iata ca in seara de 20 ianuarie, doua televiziuni ne aduc pe ecrane familia Ciumac, protagonisti ai altei saga regizata de OTV.
La B1 era prezent Tolea Ciumac, presupus rapitor al sotiei sale Magda, care in acest timp era prezenta la OTV, facand dezvaluiri despre presupusa sa rapire. Sa trecem peste detalii, cum ar fi sa stai legat, flamand nu stiu cate zile, si aruncat din masina (in mers) cu maiinile legate, dar sa ai puterea sa stai apoi in picioare si sa vorbesti, ba chiar sa arati foarte bine, aproape fara urme de vatamare, ne dovedeste cat de tare e Magda Ciumac, sau cat de reala a fost rapirea, asta chiar si pentru cei cu un singur neuron. Bine mai tarziu a facut, a se citi simulat, o criza sau un soi de soc. Nu acest subiect vreau sa-l evidentiez, las circul pe seama televiziunilor, dar ma intreb: telespectatorii, cum pot urmari asemenea subiecte? si mai si trimit sms-uri, in care isi dau ei cu parerea, ma intereseaza cum pot urmari atata timp kkt-urile astea?
E clar ca sunt vrajiti de magicul Dan Diaconescu, sau de Magda, cine stie? ca doar nu e un subiect stiintific sau unul educational, nu, nu, e doar unul de scandal. La modul general vorbind, va intreb si pe voi, la romani sa fie oare nevoia de scandal mai mare decat cea de culturalizare?

Un comentariu:

Anonim spunea...

asta e veche! ceva nou nu mai ai?