17.01.2009

Joc marinaresc

Cei care au alergii la insecte pot abandona citirea articolului.

In marsuri lungi, metodele de distractie si petrecere a timpului liber fiind reduse, marinarul nascoceste tot felul de lucruri si jocuri trasnite. Unele din ele inutile, asa cum intr-un echipaj format numai din barbati sa bati la usile colegilor si sa le ceri un prezervativ, care sigur nu-ti foloseste dar e de ajuns sa-i pui pe ganduri pe ceilalti.
Un coleg marinar, avea tot timpul o galeata cu apa, agatata de tavan in cabina lui, iar in apa ori un maiou, o pereche de ciorapi sau altceva, l-am intrebat de ce o tine acolo? ne si incomodeaza, ferindu-ne tot timpul capul, el zice: e masina mea automata de spalat rufe, tangajul vaporului face sa se invarta apa inauntru si asa imi spala rufele. Inutil, acum cand exista masini de spalat pe nave.
Am auzit pe vapor, ca inainte s-ar fi practicat un joc de excitare, cu ajutorul unor gandacei, in felul urmator: se ia una bucata gandac viu si nevatamat, si acestia se prind usor fiind nelipsiti pe vapor, cu un borcanel in care se pun o lingura de cafea si una de zahar, lasat intr-un colt al cabinei, intr-o zi ai deja cateva exemplare.
Gandacul se leaga cu o ata de un piciorus, pentru a lasa acestuia libertate de miscare dar si pentru ai limita zona de actiune, astfel dezbracat fiind, lasi gandacelul sa zburde din picioruse pe organele genitale sau ma rog ce alte zone erogene are fiecare, veti obtine sigur o excitare daca tineti ochii inchisi si va ganditi ca ar fi orice altceva.
Tineti usa incuiata caci nu vreti sa aveti deaface cu protectia de mediu.

Niciun comentariu: