29.12.2008

gay

Citeam deunazi un post legat de homosexuali scris de Copolovici si ma gandeam ca mi sa intamplat si mie sa dau de indivizi din acestia, care te incearca in fel si chip,punandu-te in situatii jenante, i-as pocni direct in nas, dar uneori fac parte din manager staff si trebuie sa fii respectuos cu ei.
Oare cum ar fi ca tu, sa fii singurul hetero dintr-o societate de gay, cum te-ai simti? cum te-ai comporta? Se pare ca indivizii acestia sunt tare tupeisti, si incearca in diferite forme sa te seduca, o iau pe ocolite incercand sa-ti dea de inteles unde vor sa ajunga. Ar fi mai nimerit sa-ti spuna direct, si atunci stii din start cu cine ai de'a face.
Si mai nasol e atunci cand indivizii sunt travestiti, de multe ori iti curg balele dupa ceea ce crezi ca ar fi o tipa foarte sexi si (li sa intimplat unor colegi) sa ajungi in camera cu o astfel de pseudo-femeie, si ai surpriza ca ti se umple mana de oua cand aluneca pe muntele lui Venus.Ce poti face in astfel de cazuri? Fugi la vapor si ori povestesti ce sa întamplat ori gasesti o scuza ca te-ai întors prea devreme la vapor, atunci când colegii te stiau la femei.

Niciun comentariu: