06.10.2011

Gravare oglinzi auto

In ultimul timp tot mai multi propietari de autoturisme s-au trezit cu oglinzile furate, in special la masini de lux pentru ca sunt foarte scumpe. O metoda de a le ocroti sau sa zicem de a lua cheful hotilor de a va fura oglinzile ar fi cea de gravare a numarului masinii pe oglinda.
Pentru cei din Constanta am sa va zic unde se poate face acest lucru, singura problema este ca trebuie sa va duceti cu oglinda data jos din suport. La parafa Star s.r.l. pe B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 2 (intre Kaufland si str. Bucuresti)
Gravura se face cu laser si nu dureaza mai mult de 10 minute.


Gravarea este definitiva asa ca daca vindeti masina si pastrati numerele gravati altceva pe ele.

3 comentarii:

Anonim spunea...

INSCRIPTIONARI OGLINZI AUTO IN CONSTANTA LA DOMICILIUL DUMNEAVOASTRA CU 49 RON AMBELE OGLINZI , NU DEMONTAM OGLINZILE ! 0733.836.128 ! DEFINITIV SI IREVERSIBIL !!!

Unde mi-e oglinda?! spunea...

Salutare! Hai sa prevenim acest fenomen, sa strangem poze din trafic cu masinile care circula cu oglinzi marcate cu alte numere decat cel de inmatriculare.

Am creat un mic blog exact pentru asta : http://undemieoglinda.wordpress.com

Unknown spunea...

Haidem sa initiem o actiune impotriva celor ce cumpara si isi monteaza oglinzi furate (chiar inscriptionate). Daca vedeti in trafic masini cu alte numere inscriptionate pe oglinzi decat numarul de inmatriculare al masinii sa le facem poze si sa le postam pe http://undemieoglinda.wordpress.com

Acolo proprietarii pagubiti pot identifica masina "nou-posesoare" si pot face si o plangere la politie inarmati cu informatii!