12.10.2009

Time is money

Cica "time is money" dar cati money face un time? cine poate sti, exceptie fac fetele de pe centura care au un tarif pentru "shorttime" dar in rest exista o valoare atribuita timpului? si care ar fi acea?


Toata lumea stie ca "timpul" inseamna "bani" dar nu si cum poti incasa banii acestia. Pe vremuri (antedecembriste) ba chiar si acum pentru unii care lucreaza la stat, s-ar traduce cam asa "timpul trece - leafa merge" dar iata ca timpul se schimba si nu mai e asa productiv. Am putea spune ca timpul se depreciaza? sau pentru unii ramasi fara job chiar nu mai are nicio valoare?
Totusi uneori "timpul e foarte pretios",  ei acest timp l-as imbutelia in niste recipienti si l-as vinde, asa cum unii vindeau aer de Paris, de ce n-as putea vinde si eu timp? Asa cum exista criza economica exista si "criza de timp"
Sunt convins ca unii ar da bani grei pentru putin timp in plus. Deci eu pun timpul la bataie, cine vine cu ambalajul si dam drumul la afacere?. Atentie recipientul sa fie mic sa-l putem vinde si prin posta, si pentru ca patentul e al meu, voi lua 60 % din castig.

Un comentariu:

Payday loans spunea...

Wow, one of the best read posts so far.