12.09.2009

Sa castigi la ruleta?

Am dat zilele acestea de mai multe site-uri care iti ofera strategii de castig la ruleta, toate spun aceiasi metoda tampita dealtfel, de a paria pe aceiasi culoare mereu. Am lucrat in cateva cazinouri in care erau rulete electronice si stiu ca absolut nicio metoda nu a dat roade, nici macar aceasta "studenteasca" cum e denumita. Ruleta este poate cea mai periculoasa dintre toate jocurile posibile, a ruinat multi oameni. De fapt propietarii acestor site-uri care "dau informatia gratis" nu urmaresc decat sa-si ia partea ca afiliati la cazinourile pe care vi le recomanda. Tocmai ca fost angajat al cazinourilor va pot spune ca nu exista jucatori care sa iasa in castig, chiar daca au avut si zile cand au castigat o suma frumusica, au pierdut zilele urmatoare inzecit. Apoi jocurile de noroc iti intra in sange si e mai rau ca un drog, te ruineaza, cititi aici o poveste a unuia care a inceput sa joace la ruleta. Trageti voi concluziile dar sfatul meu e urmatorul: "stati cat mai departe de jocurile de noroc" astfel veti economisii multi bani.
Rezistati tentatiei!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu e o optiune sa stai deoparte de la ruleta online atunci cind ai tot de ce e nevoie pentru a castiga. De obicei sunt 2 tipuri de persoane, cei ce au nevoie de bani si cei ce joaca pentru placere. Odata ce ai nevoie de bani nu vei castiga niciodata normal din cauza gindirii doar asupra banilor. Dar daca poti si ai noroc, nu trebuie de ezitat.

Anonim spunea...

Cand sansele de castig sunt intotdeauna in favoarea casei ....mai este vorba de noroc ? oamenii nu realizeaza ca daca joaca indeajuns ...cand se trage linia sunt in pierdere ...House always wins!

Anonim spunea...

De ce nu sunt inca interzise jocurile de noroc cand toata lumea stie ca e o excrocherie pe fatza ? ...cotizeaza si ei unde trebe iar oamenii is suficient de prosti sa tot joace in speranta....