15.02.2010

Afacere fara investitii

Pentru ca tot ii spune afaceristul1, vreau sa propun o afacere celor care au timp sau celor care vor sa-si mareasca putin profiturile. O afacere in care nu esti obligat sa investesti dar trebuie sa ai un cont PayPal in care vei fi platit. Totul este gratuit, nu trebuie sa platiti nimic pentru a incepe sa castigati bani pe net chiar acum!
Cum? cine? Neobux te va plati, nu trebuie decat sa-ti faci un cont la ei si sa dai clik pe cateva reclame (link-uri). Membrii NeoBux vizualizeaza reclamele pentru o durata scurta de timp (cateva secunde) dupa care sunt platiti imediat.

Bineinteles ca nu va veti imbogati din prima, nu fara munca si nici fara o strategie. Initial veti castiga doar cativa centi pe zi, dar daca esti o persoana hotarata si veti acorda acestui site un minim de 3-4 minute pe zi, va veti putea creste veniturile frumusel.
Site-ul e bine pus la punct nu se pot face fraude, are un forum unde gasiei chiar in limba romana, strategii de imbunatatire a castigului.Deci puteti incepe chiar acum cu un clik aici.





















Am pus o mostra de pe forum sa va convingenti ca daca o pot face copii atunci pot si pensionarii, poate oricine, numai sa aveti rabdare, nu veti castiga din prima zi

Pentru PayPal recomand sa aveti un card visa.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Niciun comentariu: